empresa certificada

POLÍTICA DE QUALITAT I MEDI AMBIENT - David i Manel, S.L. a través de la nostra política de qualitat i medi ambient:

David i Manel s.l és una empresa familiar dedicada totalment al transport de viatgers per carretera, des de l’any 1994, realitzant transport regular, escolar i discrecional. A través de la nostra política de qualitat i medi ambient el que pretenem és el següent:

  • Ens comprometem a realitzar els nostres serveis de transport, duent a terme el nostre principal objectiu: la satisfacció total dels nostres clients.
  • Mantindrem formats i sensibilitzats a tot el nostre personal de l’empresa en matèria de qualitat i medi ambient, fent-lo responsable de l’execució de les seves tasques.
  • Durem a terme els nostres serveis respectant, sobretot, el medi ambient, evitant i reduint sempre que sigui possible la contaminació i minimitzant el consum de recursos.
  • Ens comprometem a complir amb la legislació ambiental i la reglamentació sectorial vigent;

Per tot això, anualment l’empresa establirà uns objectius, dels quals veurem les accions a realitzar, per la millora de l’empresa, del nostre personal i sobretot dels nostres clients.

                                                                                                                        A Figueres, 01 de Febrer de 2008
                                                                                                                                           DAVID I MANEL, S.L.

Certificat  

 
Autocars David i Manel

                                                                                    MultimediaCreativa    pc&telecos                                                                       Català | Castellano | English | Français